Dacă multe dintre celebrități au ales să-și petreacă noaptea dintre ani în sânul familiei, pentru actrița canadiano-bulgară Nina Dobrev, vacanța de iarnă este o adevărată provocare. Vedeta din „Vampire Diaries” nu doar că a sărit cu pașuta zilele trecute. Se bucură de un sejur plin de peripeții!

Actrița de 26 de ani și-a ieșit din zona de confort chiar de la început de an, întrucât a executat o săritură cu parașuta tocmai de la înălțimea de 4000 de metri. Unde mai pui că în timp ce se afla în cădere liberă, a reușit să și pozeze în fața camerei de filmat.

Atunci când v-am zis că intenționeză să sar în 2016, am vorbit literalmente”, mărturisește vedeta de la Hollywood, pe contul său de Instagram, acolo unde e urmărită de peste 7,2 milioane de internauți.

Un parașutist a avut grijă și să filmeze săritura pe care Nina nu s-a temut deloc să o execute.

When I said jumping into 2016… I meant it LITERALLY. #HappyHawaii #HappyNewYear

Видео опубликовано Nina Dobrev (@ninadobrev)

Dacă vă întrebați ce destinație de vacanță a ales Nina pentru această iarnă, trebuie să știți că vedeta a plecat în Hawaii, acolo unde și-a permis nu doar zboruri cu parașuta, ci și experimente la plajă.

Internauții au observat cu ochiul liber că vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și că poate executa chiar și șpagatul!

Foto: Instagram

Distribuie articolul: