Am intiuit corect predilecția și viitorul luminos al Ninei Crețu în marea lume a modei. Sora mezină a actorului Emilian Crețu se bucură, în aceste zile, de o primă colaborare cu o agenție de modeling din România. Tânăra le-a atras atenția agenților de modă de peste Prut și cum nimic nu este întâmplător, acest debut în țara vecină i-ar putea aduce alte realizări importante în carieră!

Despre plecarea Ninei în România a mărturisit însuși Emilian Crețu – fratele și cel mai bun prieten al tinerei; de altfel, tot el și cel care a ajutat-o nespus pe Ninuța, mai ales în ultimul an, de când a devenit liceană la Chișinău.

3

Emilian spunea, marți, că a venit în România cu Nina și se întoarce acasă fără ea, fiind extrem de mândru pentru faptul că mezina familiei a atras, prin frumusețea ei, atenția unei agenții de modeling din țara vecină. A fost un pas important, zicea Emilian și avea perfectă dreptate!

2

„Am venit marți cu fratele meu, la invitația unei case de modă de aici – MRAmodels. Am venit cu gândul că facem doar niște poze și ne întoarcem înapoi a doua zi, dar nu a fost așa. Spre mare mea fericire, le-am plăcut din prima și m-au rugat să rămân aici măcar pentru o săptămână. Emilian urma ca după ce revine acasă, să îmi trimită mai multe haine. Joi am prima prezentare la Cătălin Botezatu”, ne-a mărturisit Nina.

1

Mult succes și curaj în noile provocări ale sorții, Ninuța!

19366252_1703007206668397_5474077219955474129_n

Foto: arhiva personală