Un an de Night Guguță! Proiectul îndrăzneț care face teatru, presărat cu altfel de concepte, organizează pe 19 ianuarie „Anniversary Pop Nightshow”. La spectacol își anunță prezența cei mai tari artiști pop ai momentului!

Proiectul Night Guguță împlinește un an de activitate și cu această ocazie, la 19 ianuarie, vă invită la concertul aniversar – „Anniversary Pop Nightshow”. De ziua sa, trupa de teatru îi aduce în scenă pe cei mai tari artiști pop ai timpurilor: Bruno Mars, Billie Eilish, LP, Post Malone, Miley Cyrus, Lady Gaga, Cardi B și mulți alții.

„A fost un an foarte productiv pentru noi, un an în care am reușit să adunăm în jurul nostru oameni care vor să gândească altfel”, scrie trupa.

Atmosfera se va încinge la ora 19:00, la Teatrul Guguță (str. Maria Drăgan 1).

Biletele pentru concert pot fi procurate la casa Teatrului Guguță. Pentru rezervări apelați 022 47 61 47.

 

Night Guguță este un proiect teatral lansat de nouă actori tineri, care după absolvirea Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice au înțeles că pot continua să ofere valoare culturală doar împreună. Trupa s-a lansat la 20 ianuarie 2019 cu spectacolul „Vicontele” de Eugene Ionesco, în regia lui Slava Sambriș.

În luna martie a anului precedent, spectacolele „Omul Pernă” și „Vicontele” au fost nominalizate în categoria „Cel mai bun spectacol dramatic al anului 2019” la Gala UNITEM, cel din urmă reușind să obțină acest titlu.

 

De la comedii absurde și criminale până la drame și spectacole non-verbale, într-un an de activitate, Night Guguță a adus în scenă șase spectacole noi, ajungând la inima spectatorului prin subiectele actuale abordate. Deși s-a lansat acum un an în urmă, Night Guguță a reușit să capteze atenția atât prin ceea ce aduc în scenă, cât și prin interacțiunea cu publicul în afara reprezentațiilor.

Actorii trupei au ridicat weekend-uri la rând sala în picioare, reușind să impresioneze publicul prin talentul și pasiunea de care dau dovadă în scenă. Ei au reușit să ajungă aproape de spectator datorită credo-ului pe care îl au – de a fi sinceri cu spectatorul, liberi în creație și în exprimarea vizavi de problemele sociale actuale.