Săptămâna trecută, la București s-a dat o petrecere cu mult stil de către o revistă mondenă de peste Prut. Așa cum se preconiza, vedetele prezente la eveniment și-au dat silința să arate perfect și să respecte dress-code-ul sugerat de organizatori.

Anul acesta, la cea de-a 16-a ediție a decernării Globurilor de Cristal oferite de revista Beau Monde, dress-code-ul ales de organizatori pentru petrecerea fastuoasă a fost moda anilor ’80. Vedetele au respectat tematica serii și au adoptat un look potrivit acelor ani.
Cântăreața Nicoleta Nucă și-a dat silința să respecte tematica serii. Ea și-a alcătuit ținuta cu o rochie scurtă, strălucitoare, dresuri și pantofi cu toc, părul său fiind coafat ca în anii 80, tapetat puternic pentru a se obține volum și dat tot pe spate.

nuca

Irina Rimes a ales ceva mai neobișnuit pentru stilul ei. Un costum elegant bej și o pereche de botine. La capitolul coafură și machiaj, Irina a optat pentru părul simplu lăsat pe spate și un machiaj care i-a subliniat ochii.

 rimes

La petrecerea tematică au mai fost prezente: Adelina Pestrițu, Andreea Bălan și Elena Gheorghe.

dsc-8879dsc-8906 dsc-8895

Citește și: Carla’s Dreams, The Motans, Nicoleta Nucă și alte nume sonore din RM – invitați la o petrecere de peste Prut