Nicoleta Nucă ne convinge din nou că poți învinge legile fizice ale timpului ocupându-ți viața cu tot mai multe activități. Pe lângă muzică, sport și colaborări frumoase, artista a regăsit timp pentru studii!

Nimeni dintre fani nici măcar nu intuia că între timp, Nicoleta Nucă s-a înmatriculat la o facultate din București. Cântăreața a ales o instituție de prestigiu – Universitatea Hyperion – prima instituție de învățământ privată, înfiinţată în România. Despre alegerea facultății, artista a mărturisit într-o postare virtuală:

„Și iată că de o săptămână m-am întors pe băncile școlii… de curând am devenit studentă la Facultatea de Arte, la Actorie, pentru că mi-ar plăcea pe viitor să abordez și domeniul ăsta. Doar că-i tare greu cu trezitul dimineața!”, a mărturisit deja studenta Nicoleta Nucă.

Cel mai probabil interpreta s-a îndrăgostit de teatru în cadrul show-ului „Te cunosc de undeva”, unde a fost participantă și a excelat cu fiecare ediție.

În trecut, Nicoleta și-a făcut studiile la Colegiul Tehnico-Comercial de la Bologna, precum și CPM Music Institute, de la Milano.

Distribuie articolul: