La numai 14 ani, viața Nicoletei Negrescu a luat o turnură cu totul neașteptată. Diagnosticată cu leucemie, adolescenta de atunci a devenit o tânără puternică, luptând zi de cu viața, cu greul, cu emoțiile și cu nedreptatea. După ce, acum doi ani, medicii au anunțat-o victorios că a învins boala, Nicoleta și-a spus că experiența ei trebuie să ajungă la cât mai multă lume.

Recent, tânăra care este în clasa a XII-a a Liceului Teoretic „Vasile Alecsandri” din capitală, a lansat cartea autobiografică plină de emoții, lacrimi de durere și bucurie, plină de concluzii mature și foarte mult adevăr. Nicoleta și-a expus atât de franc povestea, încât oricine va fi atins de trăirile prin care i-a fost dat tinerei să treacă.

Voluntară în circa 10 organizații non-guvernamentale, Nicoleta inspiră cu zâmbetul ei molipsitor și alți tineri să creadă, să spere, să fie optimiști și să-ți realizeze marele vis. Al ei are titlul „Prin nori de lapte și venin”. Cartea o puteți găsi scriindu-i Nicoletei pe contul ei de Facebook sau Instagram, pe Bestseller.md, Magazinele CRAFTI, în curând în rețeaua Librarius, iar imagini deosebite de la lansarea cărții, la Biblioteca Națională, vedeți mai jos.

Puteți urmări, în cele ce urmează, și un reportaj video, marca TV8, despre puterea de a învinge și de a merge mai departe a Nicoletei Negrescu.