Astăzi, 25 ianuarie, talentatul Nicolae Botgros își sărbătorește ziua de naștere. Maestrul împlinește frumoasa vârstă de 67 de ani. Vezi mai jos ce mesaje de felicitare a primit în cinstea anversării sale.

Astăzi, pagina de Facebook a îndrăgitului dirijor, Nicolae Botgros e împânzită cu mesaje de felicitare și urări frumoase. Acesta a primit zeci de mesaje din partea publicului, colegilor de scenă și nu doar. Fiecare demonstrând o dată în plus că arta pe care o generează maestrul Nicolae Botgros este extrem de valoroasă pentru tezaurul muzicii populare.

„LA MULȚI ANI, MAESTRE NICOLAE BOTGROS

Astăzi, 25 ianuarie, avem prilejul să-i spunem ,,La mulți ani’’ maestrului Nicolae BOTGROS, nume emblematic al culturii noastre muzicale. Pentru mine, ca director general al ÎS OCI ,,Moldova-Concert”, în cadrul căreia activează și Orchestra Națională de muzică populară ,,Lăutarii”, este un privilegiu să-l văd zilnic cum muncește – cu dăruire și pasiune, pentru că dincolo de luminile reflectoarelor, de aplauze și flori, de care se bucură maestrul Nicolae Botgros, sunt ani de muncă, de perseverență constantă. Astfel, fiecare evoluare a sa, ca instrumentist sau dirijor, este un adevărat act de cultură, un argument al faptului că talentul fără muncă nu dă roadele scontate.
Stimate Nicolae BOTGROS, în această zi specială pentru Dumneavoastră, dar și pentru cultura muzicală a țării, Vă transmit cele mai alese cuvinte de felicitare, de apreciere a calităților omenești și profesionale. Fie ca și ceilalți ani ai vieții Dumneavoastră să fie la fel de rodnici, marcați de realizării profesionale, să mențineți ritmul inconfundabil al orchestrei ,,Lăutarii’’, cartea de identitate a muzicii noastre populare, cât mai multe întâlniri de neuitat cu publicul spectator care vă venerează pentru tot ceea ce le oferiți.
Să aveți parte de liniște sufletească, clipe de revelație alături de cei dragi, împlinirea marilor dorințe”, a scris Directorul general ÎS OCI ,,Moldova-Concert’’, Andrei LOCOMAN.

Cu un mesaj de felicitare pentru Nicolae Botgros a venit și fosta ministră a Educației, Culturii și Cercetării – Monica Babuc. Pe lângă mesajul de felicitare aceasta a postat și o fotografie unde apare atât ea, cât și Nicolae Botgros.

„Universul muzicii noastre populare este de NEinchipuit fara vioară, talentul dirijoral , prestația scenică și, pur și simplu, Geniul Maestrului Nicolae Botgros!❤️❤️❤️👏👏👏
Dar azi vreau să spun despre altceva. Marele Om de Cultură Nicolae Botgros este în esență și la începuturi un MARE OM de OMENIE! Cu dragoste și prețuire pentru oameni .
Acesta poză e despre asta – am mers împreună, într-o călătorie de neuitat la Pepeni într-o primavară , la aniversarea maestrului Nicolae Glib, când Domnia Sa , slabit după o intervenție pe cord, se simțea slăbit și întristat. Au plâns de bucurie ambii!)… Și am fost cu toții fericiți.
Și întâmplări din acestea cu Maestrul am cunoscut destule!
Să ne trăiți, Maestre Nicolae Botgros, la mulți ani fericiți!”, a scris Monica Babuc.

La moment, acesta are peste 400 de felicitări pe pagina lui de Facebook în care prietenii îl felicită, postează fotografii comune și-i scriu cele mai frumoase urări de bine.

Cu această ocazie, îl felicităm pe Maestrul Nicolae Botgros și îi urăm mulți ani frumoși și fericiți înainte, însoțiți de inspirație și proiecte deosebite!

Sursa foto: Facebook

Vezi și: Nicolae Botgros și Eugen Doga vor primi titlul de cetățean de onoare al Bucureștiului