Au trecut decât 12 zile de când Pamela Anderson și Jon Peters și-au oficializat relația. Dar se pare că ceva nu a mers cum trebuie și frumoasa blondă a decis să divorțeze de Jon.

La data de 20 ianuarie actrița Pamela Anderson, în vârstă de 52 de ani, și producătorul de film Jon Peters, în vârstă de 74 de ani și-au unit destinele făcând o ceremonie secretă la Malibu. Se pare că, cei doi s-au grăbit însă cu nunta și cu oficializarea relației, asta pentru că la doar 12 zile după eveniment Pamela a anunțat că divorțează de Jon!

„Am fost foarte plăcut surprinși de cât sprijin ne-ați oferit, iar acum sperăm că ne veți înțelege. Am decis să trăim separat, asta pentru a înțelege ce ne dorim cu adevărat de la viață și unul de la celălalt. Viața este o aventură, o călătorie, iar dragostea – un proces. Ținând cont de aceasta am decis să nu luăm certificatul de căsătorie”, a spus Pamela.

Peters nu a comentat declarația Pamelei. Publicul a aflat despre relația dintre cei doi doar din știrile despre nuntă, la care au participat doar cele mai apropiate persoane din mediul vedetelor.

Pentru Pamela, această căsătorie a fost a cincea. Ea a fost căsătorită anterior cu Tommy Lee, Kid Rock și cu Rick Salomon (de două ori).

Sursa: Glamour.ru