Toamna bate la ușă, iar asta înseamnă că este timpul să vă înnoiți garderoba și să adăugați detaliile stilate ale noului sezon. Iată care sunt principalele tendințe de modă, la care merită să  se atragă atenție și care cu ușurință pot fi purtate în această toamnă.

Neonul

În acest an, cu siguranță nu merită să vă faceți griji de o toamnă sumbră. Designerii au oferit rețeta pentru lupta împotriva tristeții de toamnă – culoare neon. Celebritățile au reușit deja să experimenteze cu noua tendință,  Kim Kardashian se plimba prin Miami, într-o rochie neon strâmtă, iar Blake Lively a venit la premiera unui filmul într-un costum de un verde deschis.

Carourile 

De cele mai dese ori hainele în carouri ni se asociază mai mult cu zilele sumbre și ploioase, iar în această toamnă carourile vor deveni senzație. S-a elaborat o varietate de opțiuni propuse de designeri,  pe lângă carourile negre, roșii sau maro, au apărut modele cu totul noi care așteaptă să se instaleze în garderoba fashionistelor.

Animal Print 

În această toamnă vom putea urmări în vitrinele magazinurilor de modă o adevărată junglă! Astfel de printuri precum cele cu șerpi, leoparzi și tigri nu vor lipsi în colecțiile noi. Mai mult ca atât se pare că nu este deloc dificil să integrați printul animalier în garderobă, acesta poate fi cu ușurință purtat pe rochii, fuste sau sacouri. În același timp sunt actuale și accesoriile cu animal print. Apropo, această tendință poate fi perfect combinată cu moda pentru neon – Tom Ford a demonstrat că nuanțele de neon se potrivesc perfect imprimărilor animalistice.

Nuanțe metalice

Dacă până acum nuanțele argintii erau lăsate pentru ieșirile de seară, acum acestea intră în viața de zi cu zi. Astfel, în toamna aceasta puteți cu ușurință opta pentru pantalonii, rochia sau fusta cu un luciu metalic.

Fustele plisate

De la moda din primăvară, plisse se transferă cu siguranță și în toamnă. Colectia Couture Chanel a fost aproape complet construita in jurul acestui stil, iar opinia acestei case de modă poate fi cu siguranță de încredere. Din moment ce tendințele din această toamnă sunt foarte exotice și, evident, necesită un anumit curaj, fustele plisate sunt o baghetă pentru toți cei care vor să fie în pas cu moda.

Paltoane și Gecile din piele 

Imaginea poate fi completată cu fuste sau pantaloni din piele, care ține tot setul într-o schemă de culoare închisă. Cei care nu vor să cadă în atmosfera sumbră pot opta pentru hainele din piele în nuanțe de maro.

Nuanțe nisipii și maro

Astfel de nuanțe liniștite se îmbină perfect cu natura tomnatică. La fel ca și carourile, nuanțele nisipii se pare că vor cuceri sezonul rece, astfel încât mai mulți designeri renumiți au optat pentru această paletă de culori. Hainele în nunțe nisipii pot servi drept bază pentru o garderobă de toamnă, iar accesoriile mai vizibile vor face ca ținuta să fie una mai specială.

SURSA