Puțini știu că instrumentistul Edgar Ștefăneț are o fiică de 23 de ani, care a moștenit de la părinți frumoasa genă a talentului. Nelly a așteptat ziua de ieri ca pe o binecuvântare, pentru că anume ieri seară a fost lansat primul videoclip, scenariul și regia căruia le-a realizat. Vorbim despre ultimul videoclip, pentru cea mai nouă piesă de muzică populară a Adrianei Ochișanu: „Te-am visat aseară, tată”. Premiera a avut loc în cadrul emisiunii „Veranda”. 

Cea mai nouă piesă din repertoriul Adrianei Ochișanu conține propria muzică și versuri scrise de Radmila Popovici-Paraschiv. La aranjament, a muncit instrumentistul Edgar Ștefăneț, iar la producția video a clipului  pentru noua piesă – Oleg Butnaru.

Cea mai mare surpriză, însă, a fost scenariul și regia videoclipului emoționant, ambele semnate de Nelly  –  fiica de 23 de ani a instrumentistului Edgar Ștefăneț, nepoata Corneliei și a lui Marcel Ștefăneț, care sunt la fel de mândri de această realizare. Nelly este regizoare cu acte în regulă, școlită la București.

12241371_967920656588897_7549898618735568890_n

Nu e coincidență faptul că videoclipul și-a aflat premiera chiar la „Veranda”, pentru că unul dintre rolurile principale din clip a fost jucat strălucitor de talentatul actor și prezentator TV, Andrei Porubin. „Vreau să vă spun cu multă jenă că ceea ce urmează, mă vizează și pe mine. O să aflați despre ce este vorba. Am alături doi oameni pe care am reușit să-i îndrăgesc atâta timp cât am lucrat asupra unei producții muzical-cinematografice: Nelly Ștefăneț – regizoarea clipului și Oleg Butnaru – cel care semnează imaginea” – așa își începea Andrei Porubin, vădit emoționat, discuția cu invitații săi, alături de care a muncit la filmările videoclipului.

Andrei Porubin a mai dezvăluit că la premiera acestui videoclip aproape autobiografic, Adriana Ochișanu a visat foarte mult timp, pe care l-a dorit și l-a văzut în vis, chiar. Adriana Ochișanu mărturisește, la rându-i:

„Andrei Porubin a jucat rolul tatălui în videoclip, fapt pentru care îi mulțumesc mult. Din tot sufletul îți mulțumesc că ai acceptat să fii protagonistul acestui videoclip. Pur și simplu ne-ai făcut să plângem. De fiecare dată când urmăresc acest videoclip, plâng. A ieșit un produs extraordinar, din moment ce oamenii pe care îi am alături de mine, am lucrat la el. Eu cred că Anda Preașcă – fetița din videoclip, este un mare talent.”

Foto: Veranda