Nelly Ciobanu a fost invitata Liliei Lozan la emisiunea „Într-un cuvânt despre...” Interpreta a dezvăluit foarte multe lucruri din viața ei profesională, dar și personală.

Interpreta a dezvăluit că este o persoană prea deschis, prea sinceră, dar și prea dură uneori. Este una dintre cele mai iubite artiste de la noi, dar chiar și ea are parte de comentarii acide. Este o persoană puternică și totuși nu rămâne rece le replicile dure ale altora.

„De multe ori soțul meu nu îmi permite să ma uit pe facebook. Când vezi pe cineva care chiar nu face nimic stă acasă în fața calculatorului și își mai permite să dea replici de prost gust, e clar că te doare.”

Nelly Ciobanu a vorbit și despre cea mai grea încercare din viața ei profesională și anume atunci când interpreta a oprit colaborarea cu Liviu Știrbu, acela a reprezentând momentul când artista a rămas fără repertoriu.

„A fost complicat prima perioadă pentru că îți dai seama să ajungi într-un moment când tot ce îți aparține, de fapt nu îți aparține. Este un lucru groaznic pentru un om de artă. Cel mai mult m-a supărat faptul că am apelat la diverși autori și care au tot încercat să mă hrănească vreo jumătate de an cu mâine, mâine… Deja mai târziu am aflat mai multe detalii, de ce tot mâine, mâine. Este o istorie aparte despre chiar nu vreau să vorbesc, dar asta m-a făcut să fiu din nou mai puternică.  Soțul meu a zis hai să plecăm și am ajuns în Belarus. Am revenit peste o săptămână cu 7 piese în palmares.”

Artista a vorbit și despre superba ei fetiță, Maia, care se pare că o să îi calce pe urme.

„Îi place să cânte, are o voce catifelată, călduță. Are o voce diferită.”

Vezi și: Nelly Ciobanu se declară o femeie împlinită

Sursa video: Facebook.com