Cei de la Farmacia Familiei ți-au pregătit cea mai tare ofertă de vară! Produse dermatocosmetice și de protecție solară de la cele mai renumite branduri intră în trusa ta estivală cu până la 30 la sută reducere! De astăzi, marea evadare la munte, la mare, la soare e mai accesibilă și mai plăcută!

Până pe 30 iunie, la achiziția oricăror produse din gama solară beneficiezi de:

• 15% reducere – la procurarea a două produse; 
• 20% reducere – la procurarea a trei produse;
• 30% reducere – la procurarea a patru produse.

#avene #bioderma #vichy #larocheposay #ivatherm #numismed #equilibra #pharmaceris #clinicway #chicco

E bine să știi! Recomandări privind expunerea la soare în sezon estival.

Pe lângă bronzul frumos, expunerea la soare are nenumărate alte beneficii asupra sănătății și frumuseții. Soarele favorizează sinteza vitaminei D, care este una esențială pentru organism. Dar expunerea la soare este benefică atâta timp, cât respecți câteva reguli obligatorii:

  1. Optează pentru un orar „sănătos” al băilor de soare. Intervalul orar potrivit pentru expunerea la soare este dimineața până la ora 11.00 și după amiaza după ora 16.00. Orele de prânz nu sunt deloc indicate, radiaţiile solare fiind foarte puternice.
  2. Folosește creme cu factor de protecție adecvat fototipului de piele. Cu cât pielea este mai deschisă la culoare, cu atât SPF produsului trebuie să fie mai înalt.
  3. Aplică corect produsele cu factor SPF. Este indicat să le aplici din abundenţă pe tot corpul, cu minim 15 minute înainte de expunerea la soare şi neapărat după ieşirea din apă sau ştergerea cu prosopul. Nu ignora zonele sensibile: cele din jurul ochilor, nasului și urechilor.
  4. Îmbracă-te corect. Hainele joacă, de asemenea, un rol important. Folosirea unei pălării  îți  poate asigura o protecţie sporită, iar  hainele ar trebui să fie din fibre naturale, cât mai vaporoase şi în culori deschise.
  5. Hidratează pielea. După plajă este necesară re-hidratarea și hrănirea pielii, prin aplicarea de emulsii sau loţiuni cu proprietăţi hidratante, nutritive, de revitalizare şi de calmare a pielii.

Și nu în ultimul rând, asigură-te că folosești produse calitative, dermatologic testate, astfel îți vei prelungi plăcerea aflării pe plajă și te vei bucura de un bronz sănătos și frumos. Alege de la Farmacia Familiei.