Anul 2016 a fost unul foarte productiv pentru Natan. Interpretul și compozitorul a reușit să lanseze câteva piese, unele dintre care au venit la pachet și cu videoclip. De această dată, cântărețul a optat pentru o producție în limba română, iar versurile, în premieră nu îi aparțin.


Ieri, 11 noiembrie, Eugen Doibani a lansat în cadrul emisiunii Veranda de la JurnalTV cea mai nouă piesă din repertoriul său. Este vorba despre „Anotimp”, pe versurile Radmilei Popovici și muzică – Natan:

„Nu este vorba despre textul meu. De fapt, piesa aceasta a început dintr-o răsfoire absolut întâmplătoare a unei cărți scrisă de Radmila Popovici. Am descis exact la pagina pe care erau scrise versurile acestei piese. Pentru mine a fost o premieră, pentru că niciodată nu am făcut așa ceva”, a menționat interpretul.

Premiera single “NATAN – ANOTIMP”

Posted by Eugen Natan Doibani on 11 Noiembrie 2016

„Formula mea de bază a fost de a fuziona mereu elemente, exploziile sufletului cu cele mai noi tendințe în muzică. Din acest motiv, fiecare piesă este diferită și imprevizibilă chiar și pentru mine”, a adăugat Eugen.

Artistul a împlinit vârsta de 29 de ani, eveniment pe care l-a sărbătorit alături de familie și iubită:

„Se numește Larisa și a spus că adoră piesele mele. Astăzi voi serba cu ea și cu persoanele dragi”.

13686592_10210440384189897_915676235922585128_n

Citește și: „O piesă la care țin foarte mult!” NATAN surprinde cu un nou videoclip filmat acasă

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: