Supermodelul rus Natalia Vodianova s-a mutat încă acum 5 ani în apartamentul parizian, deținut de soțul său, milionarul francez Antoine Arnault. Și dacă până nu demult evita acest lucru, rusoaica și-a arătat toți cei 5 copii, dar și locuința, într-un interviu pe care a acceptat să îl ofere pentru publicația wmagazine.com.

0617.cover.lo_noupcÎn interviul oferit pentru sursa citată, Natalia Vodianova mărturisește că s-a mutat în apartamentul soțului său alături de copii: cei 2 mai mici, născuți din relația cu Arnault, dar și cei 3 mai mari, născuți din prima căsnicie a supermodelului.

După ce și-a mărit famili până la 7 membri, Natalia recunoaște că apartamentul a devenit neîncăpător și ar avea nevoioe de un altul.

„Acum avem nevoie de mai mult loc. Căutăm, dar nu-mi doresc defel să plec de aici. Am fost atât de fericiți în această casă!”, susține Natalia, care a ajuns și pe coperta din iunie a publicației W Magazine.

Modelul le-a permis reporterilor publicației să invite și un fotograf pentru a surprinde imagini din locuința familiei, iar cel care a realizat pozele este fotograful francez Patrick Demarchelier.

Casa rusoaicei e plină de jucării, sculpturi realiste, tablouri, cărți și flori vii. Vedeți și voi imaginile:

Foto: Patrick Demarchelier/wmagazine.com

Distribuie articolul: