Au trecut mai bine de 5 luni de când supermodelul Natalia Vodianova a devenit mămică pentru a cincea oară. În tot acest timp, vedeta s-a fotografiat în campanii și a defilat pe podium. Totuși, o primă apariție pe coperta unei reviste o face abia acum, când a pozat pentru o publicație din Rusia.

Modelul în vârstă de 34 de ani a acceptat să apară pe coperta revistei rusești de modă L’Officiel, conduse de către editorul Kseniya Sobchak. Despre acest lucru a vorbit însăși șefa publicației ruse:

„Întâlniți-o pe mândria noastră, în prima ședință foto pentru o revistă de modă din Rusia, după nașterea celui de-al cincilea copil. E deja o Barbie Girl. Ne-a prezentat noul proiect al fundației sale de binefacere și ne-a arătat cum trebuie să fie o mamă cu mulți copii!”, a subliniat Kseniya.

Pe paginile revistei care va apărea în vânzare deja de mâine, Natalia afișează o ținută by Louis Vuitton și bijuterii semnate de către un designer din Federația Rusă.

Despre faptul că devine prima rusoaică asociată cu Păpușa Barbie, Vodianova a anunțat încă în vară, când a spus că păpușile Barbie Natalia vor vedea lumina zilei în 2017, iar o bună parte din banii adunați din vânzări vor merge în conturile fundației pe care o conduce – Обнажённые сердца.

13636059_288907314793187_1302515276_n

1-1-1

Foto:  Danil Golovkin, Instagram

Distribuie articolul: