Celebra interpretă din Uruguay a dezvăluit într-un interviu pentru publicația rusă Tass că a depus deja actele pentru înregistrarea cetățeniei ruse. Aceasta se declară îndrăgostită de țară și cultura rușilor.

„Odată am mers la ambasadă cu diverse probleme. Eu călătoresc atât de mult și am atât de multe legături cu Rusia, încât cei de acolo m-au întrebat dacă nu doresc să întocmesc actele pentru cetățenie. Am spus că va fi o onoare pentru mine. Așa că am completat o grămadă de documente pe care mi le-au cerut, iar acum sunt în curs de înregistrare”, a spus ea într-un interviu acordat pentru TASS.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Natalia Oreiro (@natalia_oreiro_world) pe

Potrivit cântăreței, totul a început cu o glumă în cadrul emisiunii „Vecherniy Urgant”.

„Am fost la emisiunea lui Ivan Urgant, iar el mi-a spus că sunt cea mai rusoaică de printre străini. I-am spus că nu am nicio îndoială. Și am spus că Putin ar fi trebuit să-mi ofere cetățenie. Am spus asta ca o glumă și nu ca o cerere pentru ca acest lucru să se întâmple, dar, desigur, mi-ar plăcea foarte mult să obțin cetățenia rusă ”, a spus Oreiro.

Pe 12 iunie, vedeta a felicitat Rusia cu ocazia Zilei Naționale, publicând o fotografie în care apare purtând un cocoșnic – accesoriu de cap tradițional rusesc.

Natalia Oreiro este cunoscută pentru rolul din serialul de televiziune argentinian „Înger Sălbatic”. Deasemenea, artista a înregistrat patru albume de studio ca și cântăreață. Din 2001, Natalia Oreiro vizitează în mod regulat Rusia în turneele sale muzicale.

Printre vedetele internaționale care au aplicat și obținut cetățenia rusă este și faimosul actor francez Gérard Depardieu.


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Foto: Instagram

Vezi și: Natalia Oreiro a recunoscut că suferă de misofonie. Cum se manifestă această boală