Natalia Oreiro este căsătorită de mult timp, dar preferă să nu-și facă publică viața personală. Și totuși, recent, actrița și-a arătat, în premieră, soțul pe Instagram.

Viața personală a Nataliei Oreiro a fost mereu foarte discutată. Cel mai mult, fanii au visat ca vedeta să-ți găsească fericirea alături de partenerul ei din serialul TV „Îngerul sălbatic”, Facundo Arana.

Citește și: Natalia Oreiro și Facundo Arana, prieteni și după 20 de ani de la filmările „Înger sălbatic”. Cum au fost surprinși actorii (Video)

Cu toate acestea, actorii au fost întotdeauna (și rămân până în prezent) doar prieteni foarte buni. Pe 31 decembrie, Natalia va sărbători cea de-a 19-a aniversare a nunții cu solistul trupei rock Divididos, Ricardo Mollo. Cuplul crește un copil comun – fiul lor Merlin, în vârstă de 8 ani.

Oreiro și Mollo s-au căsătorit la doar câteva săptămâni după ce s-au cunoscut. Acest scenariu nu este neobișnuit printre vedete, dar deseori duce la despărțire. Cu toate acestea, cei doi au reușit să creeze o familie cu adevărat puternică.

Natalia și Ricardo aproape că nu ies niciodată împreună și nu împărtășesc detaliile relației lor. Pe 17 august, actrița a publicat pe Instagram o serie de fotografii comune cu soțul ei, care și-a sărbătorit ziua de naștere – a împlinit 63 de ani.

Privind imaginile generale ale cuplului, nu putem spune că Ricardo este de fapt cu 20 de ani mai mare decât soția sa! În comentarii, internauții sunt uimiți de aspectul tineresc al bărbatului și îi doresc lui și Natalya încă mulți ani de fericire comună.

Foto: Instagram.com/NataliaOreiro

Distribuie articolul: