Mai bine de 22 de ani în urmă, telenovela „Înger sălbatic” aduna milioane de oameni în fața televizoarelor. Deși toți și-ar fi dorit ca protagoniștii peliculei, actorii Natalia Oreiro și Facundo Arana, să fie iubiți și în viața reală, acest lucru nu s-a întâmplat. În schimb, cei doi au legat o relație frumoasă de prietenie care continuă și după două decenii de la difuzarea ultimul episod.

Natalia Oreiro (Milagros) și Facundo Arana (Ivo) sunt prieteni buni și astăzi. Cei doi comunică frecvent, iar acum că își petrec timpul în autoizolare și nu se pot vedea în realitate, actorii își dau întâlnire pe rețelele sociale. Recent ei au intrat într-un live pe Instagram, iar Natalia și-a surprins vechiul prieten, îmbrăcând în direct un tricou și un chipiu, articole extrem de asemănătoare cu cele pe care le purta în film. Facundo a rămas încântat și nu i-a venit să creadă că Natalia arată la fel ca acum 20 de ani. Ba mai mult decât atât, acesta i-a cerut să-și strângă părul, așa cum îl purta eroina Milagros.

Rezultatul l-a lăsat perplex nu doar pe actor ci și pe urmăritori. Vă invităm să priviți filmulețul original(începând cu minutul 16) și să vă convingeți și voi că timpul nu și-a pus amprenta pe fizicul Nataliei, iar lui Facundo, anii i-au adăugat și mai mult șarm.

Sursa: Instagram.com

Distribuie articolul: