Jurnalista Natalia Morari este însărcinată. Despre acest lucru, prezentatoarea emisiunii POLITICA de la Tv8 a anunțat pe pagina sa oficială de Facebook. Anunțul s-a întâmplat chiar de ziua sa de naștere.

„37, salut! Tu ai venit să schimbi totul în viața mea.
Deja o pot spune deschis – e pentru prima dată când ziua mea de naștere o întâlnesc cu o inimă vie care bate în mine. De acum încolo și pentru totdeauna Universul meu se va împărți la doi. Unora acest dar li se dă ușor, altora – ca mine – mai greu, însă nu există nimic imposibil. Important e să crezi și să nu renunți. Această minune n-ar fi fost posibilă fără de cel mai profesionist medic din lume Ana Josanu.
Nu știu dacă îmi mai doresc azi altceva decât să devin o mamă bună – ideală oricum n-am cum să fiu.
Un MULȚUMESC aparte pentru această sesiune foto Митерева Наталья/Natalia Miterev care m-a și ne-a simțit atat de bine”, a scris Natalia Morari.

Jurnalista a ținut vestea și burtica departe ochii lumii, iar explicația a venit chiar de la ea. Aceasta nu a precizat dacă nașterea copilului o va ține o perioadă mai departe de ecrane sau ba.

Natalia Morari este fondatoarea companiei Media Sapiens și a stat la baza creării postului TV 8. Jurnalista prezintă emisiunea POLITICA Nataliei Morari, la Tv8. Natalia împlinește astăzi, 12 ianuarie 2021, 37 de ani.

Foto: Митерева Наталья/Natalia Miterev