„Mi-a fost arătat video filmat în timp ce eu fac dragoste cu bărbatul meu în apartamentul pe care eu îl închiriam. Am văzut acest video.” Declarația îi aparține jurnalistei Natalia Morari și a fost făcută în cadrul campaniei „Fără frică”.

Totodată, jurnalista a menționat că în ultima perioadă mesaje de atenționare primește tot mai des.

„În toamna anului trecut un bun prieten jurnalist mi-a spus că trebuie să plec din țară și în general pentru un an, doi, să mă retrag din spațiul public, pentru că prea tare deranjez. Eu vreau să trăiesc în alt fel de societate și de aceea o să ies duminică la marșul Fără frică”, a menționat Morari.

Amintim că în iulie anul trecut jurnalista Natalia Morari a declarat că a primit un mesaj de avertisment de la o persoană de încredere care activează într-o instituție de stat.

„Eu cunosc cine se ocupă de cazul meu dintr-o anumită instituție a statului. Numele eu le cunosc și într-o zi voi discuta cu ei personal. Omul mi-a mai scris să am grijă de sala de forță unde merg, pentru că niciodată nu pot să știu ce se poate întâmpla cu hainele mele în timp ce eu fac sport. Eu cred că asta este foarte grav, când jurnaliștii care încearcă să-și facă treaba sunt amenințați de oamenii din sistem. Eu voi continua să vorbesc”, a declarat atunci Natalia Morari. Vezi video aici.

Sursa: Agora.md

Distribuie articolul: