Interpreta de la noi petrece tot mai mult timp în compania artistului. Cei doi nu doar colaborează împreună ci au devenit prieteni buni. Astfel, Natalia Gordienko și Filip Kirkorov s-au afișat la braț la un eveniment monden care a avut loc în capitala Rusiei.

Aseară, la Moscova a avut loc petrecerea anuală organizată de revista pentru bărbați, GQ 100 best dressed, iar cum „regele estradei rusești” nu putea să lipsească de la eveniment, Filip Kirkorov a fost însoțit de noua sa protejată și bună prietenă, Natalia Gordienko.

Cei doi pare că și-au asortat look-urile și au purtat ambii ținute tip cocktail în linii clasice cu alb și negru. Filip Kirkorov a purtat un costum negru cu inserții pe lateral și cămașă albă cu desen central, ținută pe care a accesorizat-o cu o geantă pe umăr și pantofi cu toc masiv. Moldoveanca a fost o prezență elegantă și a optat pentru pantaloni negri și un top alb tip corset, accesorâzându-și ținuta cu pantofi clasici cu vârful ascuțit, o poșetă și un colier din perle la baza gâtului.

Artiștii au atras atenția fotografilor de la eveniment care nu i-au scăpat din priviri pentru nicio clipă.

Amintim că, la fel ca anul trecut, Natalia Gordienko și Filip Kirkorov, colaborează pentru piesa cu care artista ne va reprezenta țara la Eurovision.

Sursa: Instagram / Natalia Gordienko / Filip Kirkorov

Distribuie articolul: