Cu ocazia zilei sale de naștere Natalia Gordienko pregătește o mega petrecere. Artista va susține un concert aniversar și își invită fanii să fie alături de ea.

Pe 11 decembrie, cu ocazia împlinirii a celor 31 de ani, Natalia Gordienko intenționează să susțină un concert aniversar. Interpreta și-a invitat prietenii virtualii să-i fie alături în această zi importantă și le promite o seară de neuitat, plină de emoții frumoase.

„Dragii mei prieteni, sunt foarte fericită să împart cu voi mult așteptatul eveniment. Vă invit pe toți să sărbătorim Ziua Mea de Naștere! 11 DECEMBRIE, PALATUL NAȚIONAL !!! ORA 19:00.

Cea care m-a inspirat pentru acest eveniment este pasărea Phoenix, care la fel ca și mine renaște din cenușă, iar și iar!!! În ciuda tuturor dificultăților, a zborurilor înalte și a căderilor dureroase, întotdeauna găsesc toate răspunsurile în munca pe care o fac și de fiecare dată renasc pe scenă cu ajutorul muzicii! Cred cu fermitate că această pasăre puternică există în fiecare din noi! Așa că, vă invit să zburăm împreună pe 11 Decembrie! Alături de mine, pe scenă vor evolua prietenii mei: Orchestra „Lăutarii”, sub conducerea Maestrului Nicolae Botgros, Alex Calancea Band, Iraklii Pirtskhalava, Ionel Istrati, formația Akord și Mohombi !! 🔥🔥🔥 Va fi ceva extraordinar!!, este mesajul artistei distribuit pe rețelele de socializare. 

Sursa: Facebook.com

Distribuie articolul: