Într-o postare de pe Facebook, interpreta Natalia Gordienko le-a vorbit prietenilor ei din mediul online despre un mare vis al copilăriei. Este un vis ce ține de cariera muzicală a artistei, iar la ce anume visa micuța Natașa, vezi mai jos.

Da, se pare că încă din fragedă copilărie, Natalia Gordienko visa în termeni mari! Așa se face că  fetița pe nume Natașa, încă din copilărie visă să ajungă pe marea și impunătoarea scenă a Eurovision-ului.

„Eurovision. De ce îmi doresc atât de mult să ajung acolo?”

„Totul este mai simplu decât pare – un vis din copilărie. Imaginați-vă cum o fetiță pe nume Natașa urmărește acest concurs la televizor în fiecare an. Descarcă melodiile tuturor participanților, examinează toate detaliile costumelor vedetelor. În 2007 chiar mi-am croit exact același costum ca al Tinei Karol la prestația ei din 2006👗, își începe povestirea Natalia Gordienko.

„Apoi am ajuns pe scena Eurovision în duet cu Arsenium😍Și acum retrăiesc acel sentiment, când mâinile și genunchii îmi tremurau înainte de a ieși pe scenă, dar conștientizarea faptului că reprezint țara mea mi-a dat încredere în sine. Amploarea concursului uimește și îți taie răsuflarea. Cred că fiecare artist ar trebui să participe la Eurovision, deoarece este o testare și, în același timp, un prag spre avansare. Eurovision 2006 m-a ajutat foarte mult în acest sens”, recunoaște Natalia.

 Chișinăuenii o strigau din urmă „Loca – loca”

„După concurs, plimbându-mă adesea prin Chișinău, trecătorii strigau din urma mea „Loca-loca”. De fapt, „loca” înseamnă nebună, dar nu mă deranja.

„Condițiile concursului se schimbă și acesta devine din ce în ce mai greu. Astăzi înțeleg perfect că o melodie și un artist nu e suficient. Da, prestația scenică este foarte importantă, precum și modul în care prezinți piesa, în care te prezinți pe tine și pe țara ta. În afară de aceasta, artistul trebuie să aibă obligatoriu un sprijin uriaș din partea publicului, melodia căruia trebuie ascultată de multe ori înainte de final. Este important să fii în rotație înainte de Eurovision. Devii mai familiar. Promovarea contează foarte mult”, recunoaște interpreta.

„Echipa mea poate oferi toate aceste componente. În general, am mare noroc de echipa mea, care e formată din profesioniști extraordinari din Grecia, Rusia și Suedia. Apropo, așa cum știm cu toții foarte bine, Eurovision este, în mare măsură, un eveniment politic. Fiecare țară își ajută vecinii și țările cu care prietenește. În acest sens, internaționalitatea echipei poate fi un as în mâneca noastră.

Eurovision este o scară importantă în cariera oricărui artist. Eu chiar am ce spune și ce arăta”, a scris Natalia Gordienko, pe pagina ei de Facebook.
Amintim că, în acest an Natalia Gordienko se numără printre artiștii care doresc să reprezinte Republica Moldova în cadrul concursului Eurovision. Aceasta concurează cu piesa „Prison”. Iar Finala Naţională, găzduită de postul public TV Moldova 1, cu implicarea televotului ca parte componentă a jurizării, este panificată pentru 29 februarie.
Cea de-a 65-a ediţie a concursului va avea loc în Rotterdam şi va fi constituită din două semifinale, organizate pe 12 şi 14 mai, şi finala care va avea loc în data de 16 mai 2020. Competiţia muzicală, tradiţional, va fi difuzată în direct de Moldova 1 şi on-line pe www.trm.md.
Sursa foto: Facebook

Distribuie articolul: