După ce Natalia Gordienko ne-a prezentat țara la Eurovision, artista s-a concentrat pe crearea unei noi imagini. Interpreta participă la numeroase evenimente din Rusia, lansează noi videoclipuri cu piese în diferite limbi, limba rusă, română, dar și engleză. Este plină de energie și are multe scopuri, pe care neapărat le va realiza. Ieri, Natalia în cadrul unui interviu pentru „Prima oră” de la postul tv Prime, a povestit despre planurile ei de viitor.

„Pentru un artist este foarte bine să fie ascultat și promovat în alte țări. După Eurovision mi-a reușit acest lucru și acum sunt ascultată aproape de peste tot”, spune Natalia.

Artista se bucură de o viață plină de culoare și activități, este încărcată cu evenimente atât în Rusia, Republica Moldova, dar și România. Are mulți fani și în Europa, piesele ei au devenit un „trend” pe TikTok, în special, cel mai recent cântec lansat, „High Heels”, care are deja 1 milion de vizualizări doar într-o săptămână.

„Piesa este foarte bine ascultată nu doar la noi și Rusia, dar și în Marea Britanie, Spania, Germania, Bulgaria și România”, a mai povestit vedeta.


„Totul e real în viața noastră. Trebuie doar să avem dorința și sănătate. Nu contează ce se va întâmpla, tu oricum trebuie să muncești pentru ca să-ți îndeplinești visul”, a mai spus Natalia.

Interpreta visează la cât mai multe piese de succes, numeroase concerte, dar și la cinema. Natalia a mărturisit că deja are o propunere de la un regizor în Rusia. Acolo, în Rusia concurența este mare, dar mereu este primită foarte bine.

„Multă lume spune că nu mai sunt prezentă la evenimentele de aici de acasă. Nu este adevărat, voi fi și sunt prezentă. Eu nu m-am mutat acolo”, spune vedeta. 

Cu un grafic atât de complicat, interpreta reușește să petreacă timp și cu copilul ei de trei ani, Cristian. Recent, ei au fost într-o vacanță binemeritată.

„Îmi este foarte dor de el, dar el deja înțelege. De fiecare dată când vin acasă știe că va primi de la mine cadou”

Cântăreața a mai povestit că spre sfârșitul toamnei planifică să deschidă o academie de artă.

„În luna decembrie se va deschide o școală mare de creație și artă pentru copii. Vor fi cinci direcții. Va fi un proiect inedit și vom colabora cu academia lui Igor Krutoy, compozitor, producător, pianist, cântăreț din Rusia”, a mai mărturisit vedeta.

Vizionează aici tot interviul:

Foto: instagram/natalia

 

Distribuie articolul: