Fotografia în care Prințesa Diana apare într-o pereche de colanți pentru ciclism și un hanorac over-size a făcut înconjurul lumii. Astăzi această ținută este inspirație pentru o mulțime de femei îndrăgostite de modă, iar piesele vestimentare cum ar fi colanții scurți sunt un mare trend al momentului. 

De-a lungul anilor mai multe vedete au imitat și s-au inspirat din inegalabilul stil al Prințesei Diana. Iată că și interpreta de la noi, Natalia Gordienko a făcut același lucru. Nu știm dacă este coincidență sau ba, dar cert este că ținuta interpretei seamănă izbitor cu cea a regretatei Prințese.

View this post on Instagram

Принцесса – это не про роскошь, ювелирку и капризы. Быть принцессой – это быть примером для других: любить семью, сострадать и помогать нуждающимся. Для меня Диана – это одна из женщин, на которых стоит равняться. Согласитесь, она прекрасна даже в спортивной одежде. ❤️ Женщина, которая хотела быть любимой…

A post shared by Gordienko Natalia (@natalitsa) on

„O prințesă nu este despre lux, bijuterii și capricii. Să fii prințesă înseamnă să fii un exemplu pentru ceilalți: să-ți iubești familia, să ai compasiune să-i ajuți pe cei aflați în impas. Pentru mine, Diana este una dintre femeile exemplu. Fiți de acord, este frumoasă chiar și în îmbrăcăminte sport. Femeia care iși dorea doar să fie iubită…” a scris artista în dreptul pozei de mai sus.

Tu ce zici, îți place ținuta Nataliei?