Dansatoarea Natalia Duminică a susținut un concert cu scop caritabil în care au ieșit pe scenă o bună parte din prietenii artistei. Banii adunați sunt pentru copiii din Orfelinatul Strășeni, care au fost și ei prezenți la eveniment.

Pe 9 aprilie, alături de prieteni, admiratori și cântăreți autohtoni, dansatoarea Natalia Duminică a susținut un concert de zile mari, în care a avut câteva apariții în calitate de solistă dansatoare. Spre uimirea tuturor, Celebra Miss Belly Dance a luat și microfonul în mână și a cântat. Atât pentru dans, cât și pentru piesă a fost aplaudată frenetic.

În cadrul spectacolului au mai evoluat: Ion Suruceanu, Cristina Scarlat, Valentin Uzun,  Igor Cuciuc, Dianna Rotaru, Lenuța Gheorghița, Serj Cuzenkoff, Doinița Gherman,  Dana Markitan – care a fost și prezentatoare, Cătălina Rusu, Maxim Zavidia, Samir Loghin, Tatiana Heghea, Ady Carp, Tatiana Spinu, Clovni- Veaceslav Iacovlev si Ilona Rudenco, Ansamblul  „Orient Dance”, Show Balet „FLY” și alții.

Banii adunați din concert, inclusiv din tombola organizată în cadrul spectacolului, sunt direcționați pentru susținerea financiară a copiilor de la Orfelinatul din Strășeni. Dansatoarea dorește ca suma adunată să fie investită  în  mai multe paturi cu două nivele, care le vor fi utile pentru mai multe generații care vor fi găzduite în această instituție.

Foto: Victor Sîrbu, Nata Eftene

Autor: Dumitrița Andriuța, stagiară ȘSAJ