Anul 2017 pare să fie unul plin de vacanțe pentru Natalia Colesnic. Antrenoarea Kangoo Jumps Moldova a avut ocazia să viziteze locuri deosebite, iar de curând a ajuns și pe continentul American, în Cuba.


Și dacă unii acordă zile sau chiar ore pentru a descoperi un oraș, Nata Colesnic a dedicat câteva săptămânii statului american. Frumoasa blondă a călătorit în Havana – capitala Cubei, acolo unde a reușit să surprindă fiecare loc în imagini de poveste.

Vezi și: Și-a scos naturalețea „la plimbare”! Frumoasa Natalia Colesnic a pozat nemachiată în vacanță (Foto)

O postare distribuită de Nata Colesnic (@nataliacolesnic) pe

S-a plimbat în mașini de epocă, a gustat bucate locale și a profitat de fiecare rază de soare, alături de „oamenii potriviți”, așa cum spune chiar ea. Impresiile de vacanță le-a împărtășit pe rețelele de socializare, unde a postat și mai multe fotografii:

„Și pentru că vacanța mea încet-încet se termină, postez un album tradițional din escapada mea și împresiile ce m-au copleșit. Havana – destinația care te transpune în ani și te face să simți emoții ce-ți fac până și pielea de găină. Piața revoluției cubaneze reprezintă un loc istoric unic. Aici poți vedea mașini ce datează din 1940 și chiar te poți plimba cu/în ele. Senzația asta de a te întoarce în trecut, de fapt un trecut pe care nici nu l-ai prins, e fantastică. Orice descoperire mă face să explodez de fericire, mai ales dacă în calea mea și alături de mine sunt oamenii potriviți”, scrie Natalia pe rețelele de socializare.

Anterior, Nata Colesnic a călătorit în Italia, în vizită la mama sa și a fost în Dubai, împreună cu cea mai bună prietenă a sa – Tany Vander.

Foto: Facebook.com. Instagram.com