Pe 18 mai se împlinesc 2 ani de când Ana Barbu a trecut în eternitate - o zi în care prietenii și apropiații și-au exprimat dorul și neputința față de lipsa unei artiste care purta în suflet dragostea de oameni și parfumul. Nici azi Nataliei Barbu nu-i vine să creadă că cea care i-a dat viață nu-i mai poate răspunde la chemări...

1782527_724456660947786_1271926367139007100_oExtrem de emoționată după concertul-omagiu „Flori de Liliac”, pe care l-a organizat la Chișinău alături de alți colegi de breaslă, Natalia și-a împărtășit astăzi gândurile față de ce înseamnă pentru ea această pierdere enormă. La acel concert, Natalia a interpretat „Flori de Liliac” – piesa de suflet a mamei.

Natalia Barbu a cântat „Flori de Liliac” în memoria mamei! Spectacolul de ieri a cucerit multe inimi

„Mi-e atat de dor de tine, mămicuța mea scumpă. Te iubesc și îți mulțumesc pentru tot. Dumnezeu să te odihnească în pace”, spune moștenitoarea talentului Anei Barbu.

La 2 ani de la plecarea Anei Barbu, Valentina Luchian, directoarea revistei FASHION VIP, a ținut să împărtășească o serie de imagini de arhivă cu Ana Barbu. Pozele au fost surprinse la emisiunea televizată VIP, pe care Valentina Luchian o realiza alături de Svetlana Frumusachi:

„Să ne amintim cu drag de Ana Barbu. Un om minunat, un mare talent, o artistă desăvârșită, cu calități impecabile! Veșnică să-i fie amintirea… Mi-au rămas amintirile frumoase pe care le-am avut la emisiune.”

Amintim că Ana Barbu s-a stins din viață acasă, în dimineața zilei de 18 mai 2015, la vârsta de aproape 56 de ani. Mama Nataliei și a Irinei Barbu suferea de mulți ani din cauza unei boli incurabile.

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: