Nata Sarioglo și Radu Chivriga și-au impresionat frumos colegii din spațiul mediatic autohton cu vestea că urmează să devină părinți. A fost o taină pe care au trăit-o în cerc restrâns, asumându-și în mod deplin acest lucru. Înaintea zăpezii de aprilie, cuplul a participat la o primă ședință foto „în trei”. Am decis să vă arătăm cât de frumoși și emoționați sunt în așteptarea primului lor copil, bebelușul urmând să vină pe lume foarte-foarte curând.

„Vestea despre faptul că familia noastră se va mări cu un membru a fost piesa care întregit puzzle-ul fericirii noastre.

Primul gând, atunci când ecograful a confirmat că bebelușul va fi… De fapt, prima oară ni s-a comunicat eronat sexul copilului. Când am aflat ce așteptăm cu adevărat, ne-am întrebat dacă nu cumva puterea gândului chiar face minuni. 😀

Dorința de a păstra taina în intimitate, departe de ochii lumii, a fost asumată de ambii. Adevărata fericire se trăiește în tăcere.

Cea mai grea încercare a ultimelor 3 luni a fost de a nu înhăța o viroză. 🙂 (prietenii vor înțelege)

Prima ședință foto „în trei” nu o vom uita cu siguranță, fiindcă am înghețat toți 3. 🙂 Dar ce nu faci de dragul primelor poze împreună?!

Sentimentul de așteptare este pe alocuri obositor, dar mai mult frumos și emoționant.

Sarcina de a alege un prenume a fost ușoară, avem gusturi similare. Dar s-a adeverit zicala: „când alegi numele copilului, îți dai seama câți oameni displaci”.

Radu și paternitatea: O să vedem ce va fi odată cu apariția bebelușului, dar sunt sigură că se va descurca.

Bagajul de maternitate este pregătit de câteva săptămâni, nu iubesc să fac totul în grabă, pe ultima sută de metri.

Fericirea înseamnă familie, oameni dragi. Altceva nu-i decât iluzie.

Minunea urmează să vadă lumina zilei foarte-foarte curând!

Fiicei mele voi încerca să-i cultiv dragostea pentru lectură, așa cum au făcut-o părinții noștri!”

Naștere ușoară, dragă Nata! Să fiți sănătoși și să trăiți fericirea cu tot sufletul!