A lipsit o perioadă din mediul online, dar și din țară, retrăgându-se pentru a medita, pentru a se regăsi și pentru a redescoperi valorile ei interioare. Distribuitoarea Kangoo Jumps Nata Colesnic a revenit recent cu un mesaj foarte inspirat, iar acum ne motivează din nou cu o escapadă pe care a făcut-o. Iată destinația aleasă.

„Transformările noastre fie spre bine, fie spre mai puțin bine, au la bază anumite acțiuni. E important să învățăm să ne auto evaluăm, să fim proprii noștri critici pentru a evolua continuu. Cu siguranță, pot spune că escapadele mele, descoperirea destinațiilor și a culturilor, a oamenilor și a modului acestora de gândire au format din mine acea personalitate care sunt astăzi. De aceea vă recomand – să călătoriți! Ieșiți din colivie și zburați spre noi culmi. Nu investiți pe lucruri, dar pe emoții și cunoaștere, pentru că peste ani vă veți aminti cu drag. Hai să vedem. Ați ales deja următoarea destinație?🏖🗽🗺🌉😻#destination #escapade #live #lagoiseo #emozioni #goditilavita #natacolesnic”, scrie Nata pe contul său de facebook.

La Lago d’Iseo, regiunea Brescia, Italia

După revenirea sa în mediul online, Nata a lăsat o scrisoare pe care și-a scris-o sieși, Natei din prezent:

„Bună, draga mea Nata. Bine ai revenit pe online. Prietenii tăi ți-au dus dorul, erau îngrijorați de absența ta și tare nedumeriți. Știu, ai trecut printr-o perioadă de testare a oamenilor de alături. Cei apropiați au devenit distanți, dar cei distanți au stat și au vegheat asupra ta. Viața ți-a întins o nouă provocare, extrem de dureroasă. Chiar mă întrebam de ce oare. Iar tu, ai acceptat-o și ai demonstrat încă odată cât de puternică poți fi. Norul negru din viața ta e pe cale de dispariție, soarele revenind la locul său de frunte. Acum, e momentul potrivit pentru a fi alături de omuleții tăi, care atât de mult te-au așteptat. E timpul să revii ! Mai fericită, mai plină de viață, mai sănătoasă și împlinita.
Cu drag, Nata Colesnic pentru noua Nata Colesnic”, a notat distribuitoarea și reprezentant oficial Kangoo Jumps în Moldova.

Nu știm cu exactitate ce a însemnat „provocare” pentru Nata, însă îi dorim multă putere, inspirație și perseverență!