După ce pe mai multe site-uri au apărut articole în care cuplul Nata Albot și Andrei Bolocan este criticat pentru diferența de vârstă pe care o au, acum câteva ore, cei doi au avut o reacție în acest sens. Într-un live făcut pe contul de Facebook al emisiunii Lumina, aceștia explică într-un mod cât se poate de comic, părerea lor referitoare la acele știri cu conținut suspect. 

Chiar dacă sunt apreciați de foarte multe lume pentru ceea ce fac, Andrei Bolocan și Nata Albot nu scapă de critica așa-numiților „troli”. Într-unul din articolele publicate de aceștia, Nata este numită „femeie bătrână”. Jurnalista a avut și o replică:

„Tot ce pot să le spun eu tuturor „postacilor”, trolilor și monstruleților care scriu aceste articole este că noi trăim în timpurile în care femeile vor începe să obțină tot mai mult loc în societate, vor începe să primească tot mai multă putere, pentru a demonstra că sunt capabile să facă lucruri bune. Poate pe alocuri se vor descurca și mai bine decât bărbații.”

imageedit_2_9813772290

„Vreau să vă spun și un mare „secret” și anume că diferența de vârstă între mine și Andrei este de 8 ani. Așadar, subiectul este epuizat. Secretul a fost spus! Încercând să loviți în mine, în noi doi, voi de fapt sunteți atât de penibili, încât mie nu-mi vine decât să râd. Timpurile s-au schimbat, schimbați și voi glumele, băieți.”

Nata Albot a explicat și de ce nu ignoră subiectul: „De ce noi nu ignorăm subiectul? Foarte clar! Pentru că noi vrem să vorbim cu oameni teferi la cap, cu oameni care realizează!”.

13895331_1258936440817064_2648417182836137061_n

Pe final, Nata a avut și un îndemn către toți cei care încearcă să-i ponegrească imaginea.

„Nu mai loviți în vârsta unei femei, în statutul ei. Asta nu mai este actual! Numindu-mă pe mine Babă, voi vă referiți indirect și la atitudinea voastră față de doamne onorabile pe care le aveți în partid: Monica Babuc, Ruxanda Glavan și altele.”

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: