După ce a avut parte de o perioadă productivă în Republica Moldova, în care a organizat festivaluri și sărbători frumoase pentru cei de acasă, Nata Albot, alături de familie, a pornit într-o escapadă în Italia. Astfel, pagina de Instagram a Natei este împânzită cu poze de pe litoral, arhitectură și bucate delicioase. 

Familia a ales sudul Italiei, o regiune cu vederi fascinante și peisaje care îți taie respirația, lucru care este demonstrat și de pozele pe care le postează Nata pe pagina ei de Instagram.

„Recenziile de pe Google nu pot descrie adevărata frumusețe a acestui loc. Probabil reușesc să îmi îmbunătățesc relația cu marea.

Îmi revizuiesc relația cu marea. Până mai ieri credeam că-i banală și plictisitoare. Dar ieri am dat de cea mai frumoasă și curată mare pe care am văzut-o vreo dată. În tocul ciubotei am găsit-o. E cam pietroasă, dar sunt și plaje cu nisip. Mai pe scurt, ne nirosîm. Poate a ieși ceva”, a scris Nata despre regiunea pe care o vizitează.

Păcat să fii în Italia și să nu savurezi din deliciile culinare ale acestei țări. Așa că Nata explorează din plin din tot ce înseamnă bucătăria italienească, pozele le împarte și cu urmăritorii ei care nu au decât să „savureze” bucatele de la ecranele telefoanelor.

Redacția Ea.md îi urează Natei odihnă frumoasă în continuare, și aventuri curioase pe meleagurile Italiei alături de cea mai faină echipă – #familia.

Mai multe poze de vacanță vezi mai jos.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Lecce, also called the Florence of the south, is the charming capital of province Lecce. Lecce stone”, a particular kind of limestone, is one of the city’s main exports, because it is very soft and workable, thus suitable for sculptures. Școala pe care o absolvesc viitorii arhitecți trebuie să fie foarte bună. Tinerii arhitecți să nu accepte compromisuri, să citească, să fie culți, și să studieze lucrurile din rădăcini, pentru a presta servicii profesioniste. Funcționarii responsabili de aspectul orașelor noastre să aibă o viziune și să nu se scuze cu salarii mici pentru tot felul autorizații date în favoarea unor construcții hidoase. Materialele folosite la construcții să fie autentice, tradiționale, de bună calitate și să dureze în timp. Oamenii de afaceri, să pună în capul mesei nu doar interesele de business, ci și grija pentru ceea ce lasă în urma lor. Și poate așa vom avea și noi peste niște sute de ani norocul de a ne lăuda cu moștenirea lăsată de cei dinaintea noastră. Deocamdată însă, ce am moștenit, lăsăm să se piardă și construim de parcă ziua de mâine n-ar fi.

O postare distribuită de Nata Albot (@nataalbot) pe

Sursa foto: Instagram

Distribuie articolul: