Jurnalista și fondatoarea KLumea, Nata Albot, nu exclude că s-ar putea implica în politică în această toamnă candidând la parlamentare din partea diasporei. Prezentă în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8 aceasta a menționat că o decizie finală în acest sens nu a luat, dar discuții pe acest subiect au loc, scrie AGORA.

„Cine a spus că noi nu (n.r.- nu vom participa la alegeri)? Acest răspuns poate fi considerat oricum. Noi încă nu am intrat în alegeri. Eu nu sunt curtată de niciun partid în clipa asta despre care să pot să spun ceva concret. Eu discut. În primul rând noi discutăm asta în familie pentru că dacă noi ne băgăm, noi validăm acest sistem mixt ilegal, dar dacă nu ne băgăm se bagă alții. Asta ar fi o dezvoltare firească în condițiile în care noi am discutat atât de mult astăzi despre curaj. Trebuie să înțelegem, păstrăm noi poziția de societate civilă sau de la societate civilă facem un pas înainte. Eu cred că noi trebuie să mai lăsăm lucrurile să mai evolueze, inclusiv aceste alegeri (locale – n. r.). Dar nu exclud această posibilitate”, a declarat Nata Albot.

Nata Albot este jurnalistă, blogger, activist civic, fost producător TV și manager media în Republica Moldova. Deja de aproape cinci ani este stabilită în Canada, de unde revine periodic acasă fiind organizatoarea unui șir de festivaluri, precum „Balul Brazilor de Crăciun”, „Mai Dulce”, „IaMania” și „Lavender Fest”, sub egida Asociației Obștești „Klumea” fondată tot de ea.

Foto: Vlad Andreev, Alex Morgoci

Distribuie articolul: