Ieri Nata Albot a sărbători cea de-a 40-a aniversare. Cu această ocazie i-au fost adresate numeroase mesaje de felicitare și urări de bine, dar cea mai originală felicitare rămâne a fi a lui Andrei Bolocan. Află mai jos cât de ingenios a felicitat-o. 

Ieri, Nata Albot și-a sărbătorit ziua de naștere! Cu această ocazie, prietenii, cunoscuții, dar și pur și simplu lumea care o admiră atât pentru personalitatea ei, cât și pentru lucrurile pe care le realizează i-au transmis numeroase felicitări virtuale și urări de bine.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

La mulți ani, draga mea @nataalbot Te iubesc până la cascada Niagara și înapoi și îți mulțumesc că ești❤️ #friendship

Публикация от Fitmami (@irinagalbura)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Astăzi chiar mă simt mai bine din pricina ta, Nata! Merci pentru asta. Astăzi vom sarbatori ziua ta, indiferent ca la distanța. Să ne trăiești! ❤ @nataalbot

Публикация от Pasha Parfeni (@pashaparfeni)

Totuși, cea care ne-a atras cel mai mult atenția a fost felicitarea lui Andrei Bolocan, care a ales să-i lase un mesaj plin de sinceritate și dragoste, pe Facebook.

„Noroc, Nata.
În mod normal acest mesaj se poate adresa și față în față, dar cunoscîndu-te pe tine se poate întîmpla așa ca eu să-ți vorbesc și tu brusc să-ți amintești că ai de făcut o postare, trebuie să pui dovleacul la cuptor și în 5 minute trebuie urgent să faci o conferință cu cineva din satul Hulbunduc Issîc-Vertailovka despre un nou Festival dedicat Cititului pe Silabe la Costum și care să se numească CON STAN TIN.

Și atunci îți scriu aici pentru ca să nu-ți scape mesajul și pentru că mai am și avantajul martorilor. Dacă ajung cumva să-ți spun că uite ce ți-am spus, iar tu să-mi spui că nu ți-am spus ceea ce am spus că ți-am spus, eu să-ți spun că sunt oameni care foarte clar au spus că DA, eu chiar ți-am spus ceea ce tu ai spus că eu nu ți-am spus când ți-am spus. Înțelegi ce-am spus?


Dragă Nata, eu îți mulțumesc cu toată ființa mea. Cu toate mitocondriile de prin decembrie lui 2009 până în această clipă și imediat după, eu îți mulțumesc.
Pentru cei mai curați copii, big like! Pentru cele mai gustoase călătorii, chapeau! Pentru ochi larg deschiși, plâmâni cu aer curat de munte și vise. Cât mai multe vise. Mulțumesc.

Pentru idei care curg, răsăr, buhnesc și ies din tine neîncetat taman înainte de a fi trebuit să mergem la culcare pentru că mâine e grădiniță, stomatolog, dermatolog, cumpărături, reparație la Anatol, de transmis un document la ambasadă, emisie în direct și multe alte lucruri care ne fac barca vieții una grea, dar și foarte colorată (saglasisi) – pentru asta îți mulțumesc.

Azi încalc în mod flagrant și definitiv angajamentul meu de #SoberOctober și dau peste cap în cinstea ta câteva (multe!) picături de tequila maturată timp de 13 luni în butoaie din lemn de stejar.
La mulți ani, Nata! Iartă-mă că ți-o spun atât de rar – te iubesc.

p.s. Ai 24 de ore să confirmi recepționarea acestui mesaj. Dacă apar întrebări sau ai vrea să precizezi ceva, te rog să-mi scrii mai jos în comentarii sau în privat. Mă găsești și pe pagina Lumina ori la numărul scurt: unu-doi-trei-patru-copii-te-așteaptă-acasă-tu-unde-ești-la-ora-asta-femeie-dragă???„

Bineînțeles că acest mesaj felicitare, plin de sinceritate și emoție nu a avut cum să nu trezească admirația internauților, care au lăsat mii de aprecieri și sute de comentarii la felicitarea lui Andrei pentru Nata.

„Cred că asta este cea mai sinceră şi originală felicitare.
La mulţi ani Nata!!!!”

„Până la lacrimi”

„La muuulți ani Nata!🎂 Andrei Bolocan, repetă mai des Te iubesc pentru că ca femeia asta merită!”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de către internauți.

Răspunsul Natei Albot

Dacă vă întrebați ce a răspuns omagiata, păi, răspunsul ei a fost mai succint decât ne-am fi așteptat! Aceasta a scris scurt ❤️Da!”, însemnând mai mult decât sute de cuvinte, dar, în același timp, lăsând loc pentru interpretări.

Cadoul pe care și l-a făcut de ziua ei de naștere

Însăși, Nata, a postat pe pagina ei de Instagram cadoul pe care și l-a făcut de ziua ei de naștere. Aceasta și-a cumpărat o casă, la țară – în satul Pohrebea, Moldova. Lăsând și un mesaj despre faptul că în acest fel speră să-i încurajeze și pe alții să investească „acasă” – în Moldova.

„Mi-qm făcut un cadou, o casă veche și frumoasă, într-un sat din Moldova. Sper ca, într-o zi, să vă pot primi aici. A mea. Promit să am grijă de tine. Să te păzesc. Să te corcolesc. Să te salvez și să-i inspir și pe alții să investească acasă și să salveze casele vechi. Ele sunt puținul frumos care ne-a mai rămas în Moldova.
Mulțumesc tuturor pentru urări.❤️”, a scris Nata, lăsând o poză la casa pe care și-a achiziționat-o.

Sursa foto: Instagram & Facebook