Pentru Nastya Kamenskikh, călătoriile sunt un lucru la fel de obișnuit ca și respirația, cântăreața având grijă ca an de an să ajungă în câteva colțuri diferite ale lumii. Frumoasa ucraineancă a ajuns de această dată la Barcelona, iar impresiile de călătorie și le-a mărturisit pe vlog.

Nastya Kamenskikh spune că a ales o perioadă pur și simplu perfectă de ședere la Barcelona, întrucât sezonul de călătorii în acest oraș încă nu e declarat deschis, iar locurile din parcările hotelurilor nu sunt cu plată. Artista s-a oprit la un hotel de clasă medie, pentru a avea doar un spațiu unde să facă baie și să se odihnească.

dvdvd

Artista poartă mereu cu sine în vacanță câte un telefon mobil simplu și are grijă mereu să achiziționeze cartele SIM din țara de ședere, ca să nu cheltuie bani pe servicii de roaming și pentru ca cei rămași acasă să fie liniștiți că la ea e totul bine. Tot în această călătorie și-a cumpărat și un router, pentru a avea internet oriunde merge.

rgr

Evident, nu se putea fără shopping. Nastya și-a cumpărat o mulțime de produse cosmetice, accesorii, haine și încălțăminte, neimaginându-și cum avea să-și încheie fermoarele valizelor, de la atâtea cumpărături.

„Am un fetiș… e timpul să recunosc. Eu pur și simplu ador să alerg după produse care se vând la preț redus. Îmi aduce plăcere să găsesc, așadar, obiecte speciale, de negăsit altădată și altundeva. În general, sunt o femeie-foc: anul ăsta mi-am fracturat piciorul, am avut operații, m-am tăiat la o mână, iar pe finalul vacanței m-am îmbolnăvit nițel: îmi lăcrimează ochii și mă doare capul. Dar sunt nespus de fericită că am reușit, pe parcursul acestor 5-7 zile, să petrec timpul cu cei apropiați mie”, spune vedeta.

cats

În vlog își face apariția apoi și mama cântăreței, stabilită acum în Spania. Cele două au mers într-o excursie, iar pe drum au trecut pe la un magazin de flori.

kuyu

A urmat o escapdă deasupra Barcelonei, la propriu.

„Ai senzația că ții orașul în palmă. Ei cum poți să știi că există o asemenea frumusețe și să o vezi rar sau deloc?”, spunea, de acolo, vedeta.

A urmat încă o ședință de shopping și o tentativă de a-și face piercing (salonul era închis).

kytu

Vedeți și voi cum a fost ultima zi de ședere a artistei la Barcelona:

Foto: captură video

Distribuie articolul: