De când s-a instalat carantina, Nastya Ivleeva evită plictiseala cum poate. De cele mai dese ori aceasta organizează diverse live-uri amuzante pe pagina ei de Instagram, iar una dintre transmisiunile ei în direct, chiar a impresionat publicul – blonda și-a făcut o nouă coafură! Rezultatul, dar și procesul îl poți vedea mai jos.

Nastya Ivleeva este una dintre cele mai urmărite persoane din showbizzul rusesc, pe pagina ei de Instagram aceasta are aproximativ… 15 milioane de urmăritori! Iar cât timp se află în regim de autoizolare, blonda a decis că, chiar și așa poate produce materiale video interesante pentru public.

În transmisiunile live aceasta a avut astfel de invitați precum Maxim Galkin și Egor Kreed. Nastya încearcă să facă aceste transmisiuni foarte interesante și se pare că e gata să meargă până-n extreme… în timpul unui astfel de video ea a decis că poate să-și facă o schimbare de stil și și-a tăiat breton. Cum s-a descurcat, vezi mai jos.

După ceva timp, Nastya a mai încărcat un filmuleț în care a arătat ce a ieșit din încercarea ei, totuși se pare că nu a rămas foarte mulțumită de noua ei coafură, așa că a decis să o mai schimbe puțin și și-a tăiat părul în formă de bob scurt.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de НАСТЯ ИВЛЕЕВА (@nastyaivleeva) pe

Sursa foto: Instagram

Distribuie articolul: