După ce a anunțat că s-a infectat cu covid-19, Nastya Ivleeva a venit cu mai multe detalii referitor la starea de sănătate și cum decurge tot procesul de tratament. Inițial s-a anunțat că s-a infectat doar ea și soțul, Allj. Acum însă se cunoaște că s-au infectat și părinții, respectiv, toată familia s-a autoizolat. 

Sursă: woman.ru

Ivleeva a început să posteze mai multă informație referitor la starea de sănătate pe pagina de Instagram. Tot acolo a mărturisit că fiecare membru al familiei stă într-o cameră separată, iar medicii îi vizitează zilnic.

„Coronavirusul se desfășoară ca o simplă răceală. La început am consumat ceea ce se prescrie de obicei când ești răcit, theraflu de exemplu. Mai târziu am pierdut gustul mâncării, asta m-a speriat un pic, asta s-a simțit mai mult în a 4-a sau a 5-a zi după infectare. Deja am rinoree, slăbiciune și dureri de cap. Tipic pentru răceală”, a scris Ivleeva pe pagina sa.

După cum am menționat, fiecare membru stă într-o cameră separată. Îi vizitează și au grijă de ei, medici dintr-o clinică privată. Inițial, prezentatoarea planifica să povestească mai mult despre infectare într-un vlog, dar a refuzat, din cauza slăbiciunii proeminente.

Sursă: woman.ru

„Zile întregi stau culcată în pat și mănânc. Altceva nu mi se permite să fac. Nu am ce filma pentru vlog, noi pur și simplu petrecem toată ziua în pat. Medicii recomandă pe durata întregului tratament să respectăm regimul și să nu ne supraîncărcăm”, menționează Nastya.

Nastya Ivleeva și familia ei decurge au o formă formă ușoară de COVID-19. Iar faptul că are poftă de mâncare, chiar dacă nu-i simte gustul, este un semn bun.

Sursă: woman.ru

Distribuie articolul: