Nastya Ivleeva, în vârstă de 30 de ani, acum trece printr-o perioadă mai dificilă din cauza despărțirii cu Eldzhey. Pe rețelele de socializare vedeta a decis să răspundă la întrebările urmăritorilor, unde a și povestit despre starea ei de acum. 

Nastea are multe tatuaje, care sunt dedicate fostului ei iubit, dar totuși nu are de gând să le elimine, pentru că acestea înseamnă foarte mult pentru ea.


„Iubesc tatuajele, dar îmi plac și amintirile. Nu voi șterge nici măcar o parte din corpul meu. Eu ador tatuajele nenorocite, de aceea o să-mi mai fac unul”, a spus Nastya.

Vedeta a recunoscut că încă nu se gândește la crearea unei noi familii, dar este gata pentru o nouă relație. Chiar dacă s-a despărțit de Eldzay, ea nu este dezamăgită în bărbați și încă crede într-o dragoste pură și adevărată. 

Citește și: Nastya Ivleeva a povestit detalii despre despărțirea de Eldzhey: „Eu am observat că există o problemă” (Video)

„Nu pot să spun că nu mă voi mai căsători niciodată sau nu voi iubi! Sunt o fată deschisă, amoroasă, liberă! Dragostea este minunată”.

Totodată Ivleeva a recunoscut că este dificil să treci peste divorț din punct de vedere moral, ea era la un pas de depresie. 

„Cred că am fost la un pas de atacuri de panică, dar totuși cred și sper că m-am descurcat! Sănătatea mintală este o glumă groaznică”, a mai spus vedeta.

Foto: instagram/Ivleeva
Sursa: spletnik.ru