Designerul și creatoarea brandurile Nikita Rinadi, Nadya Gudumak, a primit titlul de cel mai stilat creator de modă al anului 2019. Premiul a fost oferit de revista Fashion VIP în cadul Galei Premiilor pentru stil și frumusețe a verii 2019.

”Premiul mă surprinde și mă bucură mult, în același timp. Sunt onorată să fie desemnată drept designerul anului și promit să îndreptățesc și în continuare acest premiu, dar și Așteptările femeilor noastre frumoase care poartă Nikita Rinadi. Vă mulțumesc mult, Valentina ție în primul rând, deoarece porți mereu cu drag ținutele create de mine”, a declarat Nadya Gudumak după primirea premiului.

Precizăm că la începutul acestui an, Nadya Gudumak a lansat și proiectul Fashion Academy Moldova, o comunitate care oferă cursuri pentru femei și tinere despre cum să-și construiască o imagine buna: în carieră, în viața personală, dar și la capitolul aspect fizic și vestimentar.

Brandul Nikita Rinadi este unul recunoscut chiar la nivel mondial, având colaborări cu diverse piețe precum cea rusească, Kazahstan și altele.

Premiile Fashion VIP sunt inițiate de jurnalista Valentina Luchian, fondatoarea revistei glossy Fashion VIP și se oferă bianual.