Vești foarte bune de la Sibiu. Fetița de numai 10 ani, diagnosticată cu maladie cardiacă și operată ieri la o clinică din Sibiu, a învins boala. Fetița se simte bine, se recuperează rapid, iar medicii spun că mâine va fi deja transferată în salonul de spital.

Mai multe detalii despre cazul Nadinei aflați AICI. Nadina Turturică se află la terapie intrnsivă după operația pe cord suferită ieri, la Sibiu, România. Ioana Turturică, mama fetiței, ne-a comunicat astăzi:

“Am trecut cu bine peste aceasta noapte care se consideră cea mai grea după operație așa că am învins boala, iar Nadina chiar e o adevărată luptătoare! Atât de mult își iubește viața că a fost foarte rezistwntă și acum se reciperează la terapie intensivă. Este bine acum, așa că în curând ne vedem acasă!!!”

IMG_0120

Precizăm că Nadina a fost operată ieri la Clinica Polisano din Sibiu de o echipă de medici din Marea Britanie. Era șansa ei pe care a reușit să o valorifice datorită celor care au donat pentru operația ei. Fetița a mai avut în primii ani de viață intervenții pe cord, însă problema, de această dată era decisivă pentru sănătatea ei. Una dintre aorte trecea prin plămâni și “primea sânge albastru în loc de sânge roșu”, după Explicațiile mamei. În urma intervenției, medicii englezi au au redirecționat aorta pe calea corectă.

IMG_0119

“Se simte bine și sperăm că vom trece ușor și reabilitarea pentru că duminică pe 12 e și ziua ei, așa că trebuie să sufle 11 lumânări și are nevoie de o suflare puternică!!!”, ne-a mai spus Ioana Turturică.

Foto: Ioana Turturică