Comunitatea femeilor care ne citesc și cu care interacționăm zilnic știe că ne place să ne implicăm până la capăt. Fetița de numai 10 ani care avea nevoie urgent de o operație pe cord și pentru care am adunat fonduri în cadrul Aniversării în Pijamale a mers astăzi în sala de operație. Nadina Turturică este operată pe cord la o clinică din Sibiu.

Ea.md susține familia Turturică și vine cu un ajutor pentru operația la inimă a Nadinei

Fetița a luat drumul către Sibiu la finalul săptămânii trecute, iar astăzi mama ei deja ne anunță că Nadina merge în sala de operație. Urmează o intervenție pe cord foarte complicată, or medicii de la Clinica Polisano din Sibiu, România au spus că situația Nadinei este una foarte rar întâlnită.

„Aș vrea să mulțumesc celor care a făcut posibilă plecarea noastră în România, am început investigațiile la inimioara Nadinei, vă vom ține la curent cu tot ce se va face aici, mulțumim mult!!!!”, a scris Ioana Turturică, mama Nadinei.

„Am plecat” (la operație), a scris Ioana Turturică, mama Nadinei

„Am plecat” (la operație), a scris Ioana Turturică, mama Nadinei

Precizăm că inima Nadinei Turturică a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale de când s-a depistat malformația la inimioară. În perioada 5-11 noiembrie, o echipă de medici din Anglia vine în România și o vor opera și pe Nadina. Intervenția și costurile de spitalizare ajung către suma de 4800 euro, care a fost adunată din mai multe donații, inclusiv în cadrul evenimentului „Aniversare în Pijamale”, unde am adunat mai bine de 11 mii de lei.

Aniversarea în Pijamale a adus mai multe speranțe de vindecare pentru Nadina. Cum au contribuit participantele (Foto)

Ioana Turturică și Nadina

Ioana Turturică și Nadina


Foto: Ioana Turturică