La ediția din această săptămână a concursului de talente vocale „Vocea României” am putut admira încă o tânără din Republica Moldova, care a studiat la conservatorul din București. Se numește Victoria Peșteran, iar pe cine l-a ales în calitate de mentor, aflați mai jos.

Pentru evoluția sa de vineri, Victoria a ales să interpreteze„My Kind of Love”, a lui Emeli Sandé – o piesă vibrantă, puternică și magnetică, la fel ca și vocea concurentei, de altfel.

Victoria i-a lăsat mască pe Tudor Chirilă, Smiley și Marius Moga pe tot parcursul evoluției. Primul care s-a întors însă, a fost Marius Moga, după care a urmat și Chirilă. Tudor și-a dorit mult ca fata să accepte să devină parte a echipei lui, însă Victoria l-a ales pe „primul întors”.

„Iar am aruncat trandafiri în zid”, a spus, dezamăgit, Tudor Chirilă.

Cel care i-a ținut pumnii din culise e nimeni altul decât Iulian – soțul ei. „N-am crezut în mine, dar l-am avut alături pe cel care a făcut-o, e soțul meu! Îți mulțumesc, Iulian!”, spune talentata moldoveancă.

11150729_884347534963687_5981219036231955250_n

Victoria este îndrăgostită ireversibil de muzică; tânăra a studiat Muzicologie la Colegiul de Muzică „Ștefan Neaga”, după care la  Universitatea Națională de Muzică București.

Foto: Vocea României