În timp ce mulţi vârstnici ieşiţi la pensie se înscriu în diferite cluburi ca să rămână activi, DJ Wika, din Polonia, preferă să-şi petreacă timpul într-un gen foarte diferit de club. Femeia de 80 de ani e o prezenţă constantă pe scena cluburilor din Varșovia, unde mixează muzică pentru petrecăreţi de toate vârstele. 

DJ Wika are 80 de ani şi e una dintre cele mai mari atracţii ale Poloniei. Şi, aşa cum subliniază ea, nu pune muzică doar pentru vârstnici.

„Eu pun muzică de club, când mixez în cluburi pentru tineret. Mixez muzică de club cu cele mai mari hituri. Madonna, Shakira, Jennifer Lopez şi Lady Gaga”, explică Wirginia Szmyt, potrivit digi24.ro.

Fosta învăţătoare pentru elevi cu nevoi educaţionale speciale mixează discuri de 25 de ani. În acest timp a întâlnit mulți DJ tineri de la care a învățat lucruri interesante, inclusiv cum să folosească calculatorul.

„Când fac ceva nou trebuie să învăţ lucruri noi şi asta mă ţine tânără. Creierul meu se regenerează. Devin curioasă şi asta e minunat. Oamenii ar trebui să ia exemplu de la mine – pentru că viaţa are multe culori frumoase”, spune fosta învățătoare.

 

Distribuie articolul: