Aseară a avut loc relansarea spectacolului, care a emoționat multe femeie și nu doar – „6.9” semnat de producătoarea Alla Donțu și jucat în scenă de actorul Nicolae Jelescu și interpreta Karizma. Oameni de televiziune, artiști, jurnaliști au venit să vadă spectacolul susținut de YOUBESC CREATIVE INSTITUTE în colaborare cu Teatrul Alexei Mateevici. 

„6.9” reprezintă un act de meloterapie menit nouă și anxietăților noastre. Acțiunea ia forma unui dialog între El – psihanalistul și, Ea – clienta, prin urmare, aceștia discută despre: fericire, frică, dramă, dragoste, dezamăgire, pasiune.

Sentimentele și trăirile au fost îmbrăcate în muzică, poezie și dans. De 6 zile și 9 nopți a avut nevoie eroina să-și învingă fricile și să se reinventeze.

Piesa este construită dintr-o multitudine de simboluri, unde cifra „șase” semnifică perfecțiune, dragoste, compasiune, iar „nouă” simbolizează sfârșitul unui ciclu și realizarea scopurilor.

Timp de 69 de minute, cât a durat spectacolul actorii au reusit să ne treaca, pe fiecare în parte, dintr-o stare în alta. Am simțit pe pielea noastra ce e dragostea, adulterul, dezamăgirea și revolta. Pe rând și toate odată.

Vezi mai multe momente în galerie. Fotografii realizate de Nata Eftene