Barza a sosit, în sfârșit, și acasă la actorul american Dwayne Johnson. Acum câteva ore, starul de cinema a anunțat despre venirea pe lume a celui de-al doilea copil al său. Dwayne a asistat la nașterea celei de-a doua fiice și a ales deja un prenume pentru aceasta.

Dwayne Johnson și Lauren Hashian – noua iubită a acestuia, au devenit părinți, anunțând noutatea pe rețelele sociale.

„Crăciunul a venit mai devreme. Peste câteva minute după ce s-a născut, fiica mea stătea pe piept la tata. Eu și Lauren Hashian suntem foarte recunoscători pentru toate felicitările pe care le-am primit.

A-mi atinge nou-născuta pe nume Jasmine a fost o dorință pe care i-am cerut-o Universului. Ea îmi dă putere să fiu azi mai bun decât ieri. Pot realiza că am șansa să devin un tată grozav.

Am fost alături de soția mea în timpul travaliului, ajutând-o să respire. Fiecare contracție a fost extrem de intensă, fiecare secundă a fost plină de durere. Am privit nașterea în realitate, am asistat la tăierea cordonului și am șters lacrimi. A fost incredibil”, a mărturisit actorul, pe Instagram.

„Hercule din cinematografia contemporană a distribuit și o foografie cu sine și Jasmine la pieptul său.

12391199_10154020877069384_7141297870313620971_n

Amintim că din căsătoria anterioară cu Dany Garcia, actorul a devenit tatăl unei fetițe pe nume Simone Alexandra, născută în 2001.

2009 I Have A Dream Foundation Spring Gala

Foto: Facebook, Glamour

Distribuie articolul: