După ce îi deschid lookbook-urile și îi mai citesc și numele - Hanna Toumajean - fashionistele au senzația că în spatele brandului de rochii Toumajean Couture se află o femeie cu intuiție aparte. De fapt, Hanna este un libanez cu un simț ascuțit al stilului. Colecțiile sale de rochii sunt pur și simplu adorabile.

Libanezul a îndrăgit încă din copilărie designul rafinat și elegant al garderobei feminine, pentru că face parte din a treia generație de couturieri din familia sa. În 1969, tatăl său oferea libanezelor cu gusturi selecte colecții întregi de ținute prêt-à-porter.

img-1-measure

Bunicul lui Hanna a deținut o fabrică de textile în Turcia, pe care a lăsat-o drept moștenire următoarelor generații. Anume de la bunicul său Hanna Toumajean a moștenit maniera de a materializa cu o sensibilitate aparte rochiile din imaginația clientelor.

Hanna croiește rochii de la o vârstă fragedă, iar astăzi este specializat în ținute de seară și rochii de mireasă solicitate în toate colțurile lumii. Atunci când abordează o ținută nupțială, libanezul îmbină romantismul, modernismul și tradiția, la care adaugă decolteurile sexy, decupajele din zona spatelui și bolero-urile sofisticate.

Admirați și voi aceste bjuterii de rochii:

Foto: toumajeancouture.fr, Instagram