Scandalul cu actorul Chris Noth (Mr. Big din „Sex and the City”) continuă! După ce, la scurt timp după lansarea „Just Like That”, a fost acuzat de către două femei de viol, recent încă o presupusă victimă vine cu acuzații în adresa actorului. 

O femeie care s-a prezentat drept Ava, a declarat pentru Daily Beast că actorul a încercat să o violeze în 2010, în timp ce lucra într-un restaurant din New York. La acea vreme femeia avea 18 ani.

Potrivit femeii, Noth vizita adesea acest restaurant și aproape întotdeauna îl vedea beat. Odată, actorul a cerut ca Ava, care serile lucra în calitate de cântăreață, să cânte o melodie cu el, deși femeia încă nu-și încheiase opera principală.

Vezi și: Un nou scandal sexual la Hollywood: „Mr. Big” din „Sex and the City”, acuzat că ar fi violat două femei

După spectacol, Ava și Chris Noth au vorbit la masă ceva timp și chiar și atunci actorul s-a comportat neadecvat – de exemplu, a încercat în mod repetat să-i spună femeii să se așeze la el pe brațe astfel încât să-i poată „simți erecția”.

După ce a terminat munca, Ava s-a dus la biroul directorului pentru a fi plătită pentru tură. De îndată ce a luat plicul, luminile s-au stins în cameră și a apărut Noth. Potrivit femeii, actorul a început să o sărute, să o atingă și a încercat să o violeze, nerăspunzând refuzurilor. Abia după ce Ava a promis că va face sex cu Chris în altă parte, a reușit să scape.

Mai devreme, la 16 decembrie, au fost publicat poveștile altor două femei care l-au acuzat pe Chris Noth de viol. Actorul a negat toate cele trei acuzații.

Sursa: Thedailybeast.com

Distribuie articolul: