Experiență de neuitat pentru picii internați la Spitalul Republican pentru Copii Emilian Coțaga. Încărcat cu daruri și voie bună, Moș Crăciun le-a făcut o vizită și nu una oarecare, dar una de-a dreptul memorabilă.

Moș Crăciun – Igor Hîncu, un antreprenor de la noi, în complicitate cu medicii Spitalului Republican pentru Copii E. Coțaga, le-au făcut o mare surpriză celor 124 de mici pacienți. Ținând cont de restricțiile actuale, Moșul n-a putut intra în spital, dar asta nu l-a oprit și acesta a găsit o soluție.

Foto: Facebook/ Igor Hincu

Sania „zburătoare” a fost ridicată cu ajutorul unei autoscări, astfel a putut ajunge și la geamurile de sus. După ce l-au cucerit pe Moș Crăciun cu poezii, cântece și zâmbete, acesta le-a împărțit daruri și urări de bine și sănătate!

Igor Hîncu nu este la prima acțiune de acest gen. Încă un an în urmă s-a decis crearea unei sănii zburătoare în atelierul EduJoc, de la Floreni, proiectul fiind elaborat de Mihai Stamati.  Atunci, antreprenorul, adică Moș Crăciun, le-a făcut o vizită copiilor de la Spitalul Municipal pentru Copii Nr.1.

Foto: Igor Hîncu,  Alexandru Kiriak

Video: Jurnal TV