Moartea subită a unor vedete super iubite a frânt mereu inimile fanilor și a șocat o lume întreagă, iar asta pentru că au pierit în cele mai neașteptate moduri. Dacă ar fi dispărut din lumea celor vii de bătrânețe sau măcinați de vreo boală, atunci impacul ar fi fost mult mai mic, însă pierderea lor a rămas cu siguranță în istoria recentă. Cine se poate împotrivi destinului, mai ales când vorbim de accidente care s-au sfârșit tragic, cu pierderea unor mari nume, morți învăluite în mister. Cine ar fi crezut că o întâmplare ar pune capăt prematur vieții unor oameni atât de iubiți!


1.Anton Yelchin

Actorul din Star Trek a murit zdrobit de propria mașină. Avea 27 de ani și era în floarea vârstei când, în iunie 2016, ziarele titrau moartea sa șocantă. Actorul a decedat în urma așa numitei asfixii traumatice după ce mașina sa, un Jeep Grand Cherokee, l-a strivit de un gard de metal din fata casei sale din Hollywood. Impactul a fost atât de puternic, încât una dintre porțile de la intrarea în vilă a fost îndoită.

1

2.Natasha Richardson

Soția lui Liam Neeson a murit într-un accident de schi. Era în vacanță cu unul dintre fiii ei, la Mont Tremblant din Quebec, în martie 2009, când actrița a decis să ia lecții de schi. A încercat să coboare o pantă și a căzut lovindu-se puternic la cap. Iniţial nu a dat semne că ar fi fost afectată de căzătură, însă leziunile s-au dovedit a fi mult mai grave. Actriţa britanică a fost însoţită spre baza pârtiei de antrenorul de schi, care a solicitat imediat intervenţia patrulei medicale. În cele din urmă a murit din cauza unor leziuni la creier.

2

3.Paul Walker

Actorul din Fast & Furious a murit într-un accident de mașină. Paul Walker se afla pe scaunul pasagerului în timpul accidentului din 2013 care i-a curmat viața. Cascadorul Roger Rodas conducea cu viteză un Porsche într-o zonă de birouri, moment în care mașina s-a izbit puternic de un stâlp de lumină. Era șofer profesionist de mașini de curse, dar se crede că șoferul a pierdut controlul volanului, iar cei doi bărbați au pierit din cauza leziunilor multiple.

3

4.Michael Jackson

Megastarul a murit din cauza unui stop cardiac, pe fondul unei supradoze de medicamente pe o rețetă prescrisă de medic. Nu era un secret pentru nimeni că Regele muzicii pop era un bărbat cu probleme de sănătate, dar totuși, a fost un șoc pentru toată lumea când Michael, 50 de ani, a fost găsit mort în casa lui. Raportul toxicologic a arătat că starul se afla sub influența unui anestezic puternic și avea în corp urme de alte medicamente sedative, toate prescrise de medicul său, același om care l-a găsit pe star fără suflare.

4

5.Natalie Wood

Frumoasa actriță a pierdit în urma unui accident misterios pe o barcă. Naviga într-o noapte de noiembrie în 1981, împreună cu soțul Robert Wagner, dar și alături de căpitanul navei și actorul Christopher Walken. Se pare că moartea lui Wood a survenit prin înecare accidentală, polițiștii confirmând că era sub influența alcoolului la acel moment și că luase și niște medicamente analgezice. Misterios este faptul că nu au existat martori și nimeni nu și-a explicat cum a ajuns în apă. A fost găsită de soțul său la distanță mare de barcă, acoperită de vânătăi și cu urme de zgârieturi. Cauza morții: „înec, hipotermie și alți factori nedeterminați”.

5

6.Grace Kelly

Pe 13 septembrie 1982 se stingea din viață într-un tragic accident, Prințesa Grace de Monaco. Grace a suferit o comoţie cerebrală, în timp ce se afla în mașină cu fiica ei, Stéphanie. Dacă am lua în calcul zvonurile ulterioare, ar fi fost vorba de o sinucidere, dar totul este absurd, căci, desigur, Prinţesa n-ar fi putut face un asemenea gest nebunesc cu fiica sa în maşină.

6

7.Prințesa Diana

O moarte care a cutremurat întreaga planetă. Deși nu mai era căsătorită cu moștenitorul tronului britanic, Prințul Charles, iubita prințesă Diana a fost plânsă peste tot în lume după moartea sa tragică și prematură din 1997, la vârsta de 36 de ani. Diana și iubitul ei Dodi Fayed, au murit într-un accident grav în Paris în timp ce încercau să fugă de paparazzi. Șoferul lor conducea cu viteză și s-a ciocnit de un stâlp. Șoferul și Dodi au murit pe loc, în timp ce Diana a cedat din cauza leziunilor, la spital, la scurt timp după accident.

7

Sursa