Chiar dacă este cunoscut datorită stilului său de viață agresiv și scandalos, rapperul Morgensern are și o latură bună. Acesta a fost implicat într-o campanie de colectare de fonduri, pentru salvarea unui băiețel de trei ani. Rapperul însuși a donat peste 15 milioane de ruble și, de asemenea, a făcut publică campania pe toate rețelele de socializare. Astăzi, contul a fost închis cu toată suma adunată. 

Cu câteva ore în urmă a devenit cunoscut faptul că strângerea de fonduri pentru tratamentul lui Ilya Chudoba, din Timashevsk, a fost închisă. Acest lucru a fost raportat de mama sa pe Instagram:

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от 🧬 Илья Худоба 🧬СМА 2 (@smailik_iluwa)„Mâinile îmi tremură și gândurile sunt confuze. Încerc să mă calmez, dar se pare că inima mea se va rupe chiar acum. Și am lacrimi … lacrimi de bucurie, în sfârșit. Ce plăcut este când plângi de fericire. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere. În casa noastră nu mai există loc pentru durere, ci doar pentru o recunoștință nemărginită față de fiecare dintre voi”, a scris mama copilului pe profilul ei. 

Menționăm că la începutul lunii septembrie, rapperul Morgenstern a început strângerea de fonduri pentru salvarea unui băiețel de trei ani pe nume Ilya, care a fost diagnosticat o tulburare genetică rară, atrofie musculară spinală de tip 2 (SMA).

Controversatul Morgenstern a jucat un rol important în strângerea de fonduri. A fost necesar să se adune 168 de milioane de ruble. 

Totuși, s-a dovedit că Alisher a început să trimită donații copilului doar pentru ca să nu fie trimis la închisoare.


Am început să-l ajut pe Ilya nu pentru că sunt un înger și o persoană minunată . La început am avut obiective egoiste, pentru că mama băiatului este din poliție. Am avut mari probleme cu oamenii legii din cauza cazului de propagandă a drogurilor. Am primit informații de la o sursă de încredere că vor să mă distrugă. Dar, nemernicii nu aveau dovezi reale că promovez substanțe ilegale”, a spus Morgenstern.


„În zilele noastre este ușor să faci magie. Trebuie doar să accesezi aplicația băncii tale și să donezi orice sumă. Publicul meu este de 11 milioane de oameni, 16 ruble de la fiecare și atât. Dar unii nu cred în această poveste sau, nu înțeleg de ce ar trebui să-și dea banii”,
a mai adăugat rapperul. 

Sursa: popcake.md
Foto: instagram/morgensthern

Distribuie articolul: